Het doel van kind- en jongeren coaching is het begeleiden van kinderen en jongeren bij het bewust worden van hun eigen kwaliteiten, talenten en mogelijkheden. Hierdoor leren ze in het dagelijks leven op een positieve manier om te gaan met die situaties die ze moeilijk vinden. Dit geeft kinderen en jongeren een goede, sterke basis om zich verder te ontwikkelen.

Het kind of de jongere gaat op zoek naar eigen, unieke oplossingen om het doel te bereiken, en versterkt zo zijn eigenwaarde, zelfvertrouwen, weerbaarheid en sociale vaardigheden.

Als het niet direct nodig is om jeugdzorg, een kinderpsycholoog of een orthopedagoog in te schakelen is het fijn om te weten dat er een alternatief is waar geen doorverwijzing voor nodig is. Kortdurende, laagdrempelige hulp waarbij kinderen en jongeren centraal staan, niet het probleem of gedrag.

Als kindercoach werk ik vanuit een positieve, oplossingsgerichte aanpak en biedt kinderen en jongeren een veilige plek waar ze even helemaal zichzelf kunnen zijn.

U bent van harte welkom om eens kennis te maken. U kunt mij bellen voor een vrijblijvend telefoongesprek of uw vraag per e-mail versturen. Ik geef er graag antwoord op.

 

 

 

- Ieder kind is een kunstenaar, de moeilijkheid is om er een te blijven als je groot wordt -

(Picasso)

 

Het Geerken 272, 6932 MX, Westervoort, Nederland - Telefoon 06-17964961 - kvk 50204343

 

Download Privacyverklaring