Marga Weiss

Praktijk voor Kind- en Jongeren coaching

credo1.png

Licentie-Workshop Coachee! Spel

Tijdens deze inspirerende workshop maak je kennis met de achtergronden en de werkwijze van het COACHEE!-spel, ontwikkeld door Jeannette Bakker-Stam.

Je leert het spel op de juiste manier te spelen en toe te passen. De workshop is geschikt voor iedereen die met kinderen werkt.

Kosten: € 125,00 per persoon. (Bedrag is ex btw) De workshop is inclusief koffie, thee, lekkers en lunch.

Na de workshop kan de deelnemer het spel aanschaffen en de licentie krijgen om het spel te mogen toepassen en gebruiken. Kosten voor het spel zijn €85,00 (ex btw). De prijs is inclusief een uitbreiding met vragen en opdrachten voor pubers.

Datum: donderdag 20 juni

Er kunnen maximaal 6 deelnemers meedoen, dus geef je snel op als een datum je schikt.

Heb je de licentie al en wil je graag vlieguren maken, dan ben je ook van harte welkom. Voor jou is de prijs € 50,00 ex btw.

Mocht je op de aangegeven data niet kunnen, neem dan even contact op. Het is ook mogelijk om de workshop één-op-één bij mij te volgen.

Tijd:        10.00 - 16.00 uur
Locatie:  Mijn praktijk in het Centrum Complementaire Gezondheidszorg (CCG)de Liemers, Het Geerken 272, 6932 MX Westervoort

 

Het COACHEE!-spel:

Dit spel is krachtig en doeltreffend, maar vooral erg leuk om te spelen. Kosten voor het spel zijn € 85,00 exclusief btw.
Kijk voor meer informatie over het spel op: www.magievankindercoaching.nl/coachee-spel

Workshop Coachee! op locatie:

Wil je samen met je intervisiegroep, medestudenten of collega's de workshop volgen dan is het ook mogelijk om met meerdere (min. 4) personen op een andere locatie een workshop te krijgen. Heb je een fijne locatie dan kom ik met alle liefde naar jullie toe.

Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 

 

- Je ontdekt meer over iemand door een uur met hem te spelen, dan door een jaar met hem te praten -

(Plato)

{contactus mailto=info#margaweisskindercoaching.nl}

Contact

 

Coachee Spel